it hr de si
Labinci 103CKAKO DO NAS
52464 Kaštelir
Istra, Hrvaška
T: +385 52 455 210 ● info@dentabel.eu
facebook google plus tweeter youtube

O nas

Dentabel center dentalne medicine  se nahaja v hrvaški Istri, v mirnem mestecu Kaštelir v bližini Poreča, le slabih 50 km vožnje od Kopra. Nahaja se v sodobni, namensko zgrajeni stavbi, blizu izvoza hitre ceste Istrski ipsilon z brezplačnim parkiriščem.

Tridesetletne izkušnje zagotavljajo visoko stopnjo naših zobozdravstvenih storitev.

Ordinacija je sodobno opremljena z najsodobnejšo dentalno opremo. Tako lahko pacientu zagotovimo strokovno, kakovostno oskrbo, individualni pristop in storitev na najvišji možni ravni. V ordinaciji delata predvsem izkušen Ladislav Rickijevic, dr. dent. med., ki je diplomiral leta 1981 in ima za seboj bogato specialistično delo na področju protetike. Ter mladi, izkušeni entuziast Igor Rickijevic, dr. dent. med., ki Vam bo vrnil nasmešek na obraz. Po končanem študiju dentalne medicine in diplomi na Fakulteti za stomatologijo na Univerzi Gabriele d'Annunzio v Pescari (Italija) se še naprej nenehno izobražuje in specializira na področju implantologije, parodontologije in estetskega zobozdravstva. Je član hrvaške in italijanske zobozdravstvene zbornice.

Udeležili smo se:

-  2011. - Zell am Se, Austrija - delavnica " Innovative approaches in plastic periodontal surgery"
- 2011. - Dunaj, Avstija - Ankylos - Dentsply Dental Academy Wien; implant surgery for different clinical indications
- 2012. - Padova, Italija - "Corso intensivo su Riunito, su Simulatori e su denti estratti di Endodonzia e Radiologia Odontoiatrica"
- 2012. - Udine, Italija - " Corso master teorico-pratico annuale in endodonzia dott. Paolo Mareschi"
- 2013. - Pariz, Francija - " 5th WSLO meeting- organizzazione mondiale dell'ortodonzia linguale"
- 2013. - Taormina, Italija - " Il finishing in ortodonzia"
- 2013. - Ferrara, Italija - " Corso di aggiornamento 2013. "The best of...", Università degli studi di Ferrara, Scuola di specializzazione in Ortodonzia, Prof. Giuseppe Siciliani"
- 2013. - Taormina, Italija - " Il finishing in ortodonzia"
- 2013. - Ferrara, Italija - " Corso di aggiornamento 2013. "The best of...", Università degli studi di Ferrara, Scuola di specializzazione in Ortodonzia, Prof. Giuseppe Siciliani"

Center implantatno-protetične izvrstnosti

Zobozdravstveni turizem na Hrvaškem odraža maksimalno vrednoto, ko gre za implantate in keramične kronice. Prihranek se giblje med 50% in 70% v primerjavi z Nemčijo ali Italijo!

Preberite več

Pošlji povpraševanje ali nas pokličite na 339 653 61 25

Prijava na newsletter!

*Obvezna polja

POIŠČITE NAS NA FACEBOOK-U